Kalabonka
Serek o kremowej, ale zwartej konsystencji może być zarówno składnikiem codziennych posiłków (na przykład śniadań) jak i pokrojony w cząstki stanowić element deski serów lub przekąsek (na przykład z krakersami czy kruchymi babeczkami).
Dostępne rodzaje:
- Kalabonka kozia
- Kalabonka krowia
Dostępne smaki:
- Kolendra
- Czosnek, pomidor, bazylia
- Naturalny
Ser Hrabiego
Ser dojrzewający (minimum 6 tygodni), półtwardy, typu gouda z mleka krowiego. Delikatny ale wciąż o ciekawym bukiecie smaku, doskonale sprawdzi się zarówno na eleganckiej desce serów jak i do codziennych posiłków. Lubiany zarówno przez dzieci jak i dorosłych. Wyrabiany jest tradycyjnymi metodami dzięki czemu ma wyjątkowy smak oraz prosty i naturalny skład. Żółty kolor zawdzięcza procesom związanym z jego dojrzewaniem, nie dodajemy do niego żadnych barwników.
[/vc_column_text]
Fiesta
Pyszny ser przekąskowy, można go serować w formie kostek, w połączeniu z oliwą i ziołami bądź jako dodatek do sałatek i innych potraw.